Ευχαριστήριο προς την IBBY -Ελληνικό τμήμα

Ευχαριστούμε θερμά την IBBY για την προσφορά της σε βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό προς το σχολείο μας για τον εμπλουτισμό της μαθητικής δανειστικής βιβλιοθήκης μας .Οι μαθητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να δανειστούν και να διαβάσουν καινούρια βιβλία Ελλήνων λογοτεχνών.

Ο Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, σωματείο πολιτιστικό, μη κερδοσκοπικό, αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο Αθηνών, είναι το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα(International Board on Books for Young People – ΙΒΒΥ)

Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε τα βιβλία που μας στείλατε και αμέσως τα τοποθετήσαμε στη νεοσύστατη βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Την ίδια στιγμή μαθητές και δάσκαλοι άρχισαν να τα ξεφυλλίζουν εντυπωσιασμένοι από τα χρώματα ,τις εικόνες και το περιεχόμενό τους. Τα βιβλία κέρδισαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων για την πρωτοτυπία τους και τη δυνατότητα χρήσης τους σε ποικίλες πολιτιστικές και εκπ/κές δράσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή του σχολείου μας -ενός σχολείου μιας ακριτικής περιοχής-και ελπίζουμε στο μέλλον να τύχουμε πάλι της ΄΄γενναιόδωρης΄΄ προσφοράς σας.

                                                                                                       Με εκτίμηση

                                                                Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ 3ου Δ.Σ.ΜΥΡΙΝΑΣ